5 populairste paar sneakers

Om tijdens een uitje lekker in je vel te zitten, is het essentieel om de ideale outfit te kiezen. Om dit te doen, zijn sneakers ideaal. Wil je jezelf uitrusten met een zeer populaire exclusieve sneakers, dan is hier voor jou maximaal 5 paar sneakers die het nu laten regenen en schijnen.

 

• De Air Jordan 13 Retro Flint

Het zijn sneakers die in de eerste plaats indruk maken met hun uiterlijk. Het was een doorslaand succes toen het werd uitgebracht. Dit is te danken aan deze documentaire uitgezonden op Netflix, “the last dance”. Alleen al door deze mogelijkheid kon het alleen al in de eerste maand van de release meer dan veertigduizend verkopen behalen.

 

• De Air Jordan 4 Retro Off-White Sail

Dit werk is het resultaat van de samenwerking van 02 reuzen van het veld. Over Brand Jordan en Abloh Virgil gesproken, dit duo is erin geslaagd de beste collectie exclusieve schoenen voor dames te bedenken. Een model dat een groot aantal mensen in beweging heeft gebracht.

 

• De Air Jordan 1 Retro High Dior

Dit paar sneakers heeft tot nu toe een lange weg afgelegd. Deze indeling is een van de duurste tot nu toe en heeft de voortgang op de markt niet belemmerd. Het is een paar sneakers waar iedereen van geniet.

 

• De Nike SB Dunk Low Travis Scott

Hier heb je een paar sneakers die hun grote comeback maken in de mode-arena. Dankzij een beroemde rapper, een van de meest populaire schoenen, heeft Travis Scott dit paar geholpen om de verkoop zichtbaar te verhogen.

 

• De Nike SB Dunk Low Ben & Jerry’s Chunky Dunky

Dit is een van de beste exclusieve heren sneakers op de markt. Veel fashionista’s zijn er dol op, omdat het zich heel goed aanpast aan veel kledingstijlen. Dit goed gemaakte paar schoenen maakte grote indruk op harten. Verkocht 3 keer duurder in vergelijking met de oorspronkelijk geplande verkoopprijs, je kunt niet meer zonder dit paar sneakers als ze je eenmaal hebben verleid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *