Hoe je voor jouw haarextensies zorgt

Haar is ongetwijfeld een van de meest herkenbare kenmerken van het gezicht. Verschillende mensen hebben verschillende haren. Maar hoe langer het is, hoe beter. Om deze reden is het niet ongebruikelijk dat mensen hairextensions krijgen om er goed uit te zien. Trouwens, extensions zien er perfect uit, maar ze hebben ook veel zorg nodig. Hier zijn enkele cruciale tips die je zouden moeten helpen gemakkelijk voor jouw extensies te zorgen.

Leer hoe je jouw extensies correct kunt wassen

Het wassen van hairextensions is niet hetzelfde als het wassen van normaal haar. Ja, er zijn veel overeenkomsten, maar je moet de juiste wastechnieken leren. Dit zal helpen om je extensions te verlengen en ze er voor een lange tijd onberispelijk uit te laten zien. Als je niet zeker weet hoe je dit moet aanpakken, neem dan contact op met jouw kapper en zij zullen je helpen.

Slaap niet met natte extensies

Nu je hebt geleerd hoe je jouw haar moet reinigen, moet je weten dat extensions altijd droog moeten zijn. Ga nooit slapen met natte Hairextensions. Je beschadigt ze en de kans is groot dat vocht zich ontwikkelt tot een vreselijke geur. Gebruik de föhn zoveel mogelijk en ook al kan het enkele minuten duren voordat de extensions volledig zijn gedroogd, doe het toch goed.

Plan een wekelijkse conditioneringssessie

Extensies hebben ook de volledige aandacht van jouw kapper nodig om er gezond en mooi uit te zien. In de regel word je geadviseerd om ten minste één conditioneringssessie met jouw kapper per week in te plannen. Gedurende die tijd krijgen de extensies een eenvoudige retouchering die  helpt om ze een frisse nieuwe look te geven. Je kan het haar ook in de salon anders laten stylen.

Haarextensies krijgen is een geweldig idee dat je uiterlijk volledig kan veranderen. Maar je moet voor jouw extensies zorgen om problemen te voorkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *