Kleren maken de man

De uitdrukking kleren maken de man zegt veel hoe je tegen nette kleding voor mannen moet aankijken. Een gedurfde combinatie die net dat onderscheid maakt tussen jou en andere mensen in je omgeving kan dat eigenlijk wel? Hoe vaak is er niet gedacht dat kleding voor een man een neutrale kleur moest hebben, het liefst donkerblauw en dan gecombineerd met een overhemd met stropdas. Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer waar en kan je veel meer je eigen stijl kiezen. Er zijn veel mogelijkheden zoals je bijvoorbeeld kan zien als je zoekt op herenmode in Werkendam. De man mag zich anders kleden dan in het verleden en steeds meer wordt de zakelijke stijl gecombineerd met een casual uitstraling.

Eigen stijl

Als je op zoek bent naar je eigen stijl en je eigen manier van combineren dan is dat tegenwoordig geen enkel probleem, de nette spijkerbroek op het werk is allang niet meer het gespreksonderwerp bij het koffieapparaat, het overhemd met stropdas wat vervangen is door een coltrui met colbert wordt door veel bedrijven geaccepteerd en ook hierbij geldt dat nette kleren niet direct een pak hoeft te zijn. Steeds meer krijg je de kans om je te kleden binnen je eigen stijl omdat ook veel meer mag en kan zonder dat het problemen geeft.

Keuzes maken

De keuzes die je als man tegenwoordig bij je kleding mag maken zijn wat dat betreft niet altijd zo eenvoudig. Of het nu komt dat je als man geruime tijd die keuze niet had of dat het komt dat je misschien niet zo goed weet hoe je jouw eigen stijl moet neerzetten, er is van alles te bedenken waarom je keuzes moet maken als het gaat om je kleding. Gelukkig begrijpen veel modezaken dit en willen ze graag meedenken om te bepalen wat wel bij je past qua persoonlijkheid en wat niet bij je past. Keuzes die als je ze eenmaal juist maakt nog steeds de uitdrukking kleren maken de man bevestigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *